6 literes tömör tölgyfa hordó csappal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 2,140 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
48,390Ft Eredeti ár:59,520 Ft
db

Ez az antik boroshordó időtálló kiegészítője lesz otthonának, és tökéletes választás borkedvelők számára. Ideális borok, whiskey, bor, sör, tequila stb. tárolásához, vagy akár díszként is használható.

Ahelyett, hogy üvegből vagy dobozból öntené ki a bort, megteheti ezt rusztikusan is ezzel a vagány hordóval: csak töltse fel a hordóban található 5 literes tasakot kedvenc borával, csukja le a fedelét, és öntsön bort a csap segítségével. A tasak frissen tartja az italokat, így azok hosszú ideig fogyaszthatóak lesznek. A hordó fából készült állvánnyal, valamint fémabronccsal rendelkezik; tökéletes megoldást kínál különböző alkoholos italok tárolásához, ráadásul rusztikus bájt kölcsönöz otthonának. Családja és barátai nagyon örülni fognak ennek a hordónak: születésnapra, esküvőre és egyéb alkalmakra is remek választás.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör tölgyfa + fémötvözet abroncs + rozsdamentes acél csap
  • Mérete: 27 x 18 x 25 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Tartály térfogata: 6 liter
  • Belső tasak térfogata: 5 liter
  • Remek választás borhoz, whiskeyhez, bourbonhöz, tequilához, rumhoz, koktélhoz stb.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2140 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2140 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 50677
Súly: 2.86 kg
Csomagszám: 1 db