Mobil, navigáció

Munkádból adódóan gyakran kell ismeretlen területekre utaznod? Új városokban könnyen eltévedsz? Nyaralási úti célod felé haladva nehezen találod meg a keresett helyet? Autós navigációs készülékünket neked találták ki!

A berendezés GPS, videó lejátszó és FM transzmitterként is funkcionálhat. A MicroSD kártya foglalat lehetővé teszi multimédia fájlok tárolását, mi több navigációs szoftver közvetlenül az adathordozóról is indítható. A felhasználói felület egyszerű, kényelmesen, könnyen kezelhető, az akkumulátor hálózati és autós adapterrel egyaránt újra tölthető. 

Weboldalunkon könnyen kezelhető mobiltelefonok széles kínálata is elérhető. Gyermeked, vagy idősebb rokonod számára válassz egy strapabíró anyagból készült, könnyen kezelhető modellt!  A kártyafüggetlen, apró telefonok, akár második készüléknek is tökéletesek, azok számára, akik nem mindig szeretnék sérülékeny, drága, vadonatúj okos telefonjukat magukkal vinni. Többé nem kell azon aggódnod, hogy munka közben összetörik, a buliban ellopják vagy eltűnik! Apró méretüknek köszönhetően ezek a mobilok a legkisebb női táskába is kényelmesen beleférnek!

Mutatás 1-től 23-ig 186868 termékből (8125 oldal)