Többfunkciós konyhai csaptelep adapter

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,990Ft Eredeti ár:5,990 Ft
db
A Többfunkciós konyhai csaptelep adapter az egyik legújabb innováció a konyhai csaptelepek világában. Ez a többfunkciós adapter forradalmasítja a konyhai vízhasználatot, lehetővé téve számodra, hogy széles körű vízsugárbeállítások közül válassz, és tökéletesen illeszkedik a mindennapi konyhai igényekhez. Miben másabb, mint egy hagyományos csaptelep? A Többfunkciós konyhai csaptelep adapter egyedülálló kialakításának köszönhetően sokkal többet kínál egy hagyományos csaptelepnél. Míg a hagyományos csaptelepek általában csak egyféle vízsugárt kínálnak, addig ez az adapter különböző üzemmódokat kínál, lehetővé téve számodra, hogy testreszabottabb és sokoldalúbb konyhai vízhasználatban részesülj. https://youtu.be/8D4ZkdztY1k Többfunkciós használat Az adapter különféle vízsugárfunkciókat kínál, beleértve az eső (rain), a lány (soft bubbler), a vízesés (waterfall) és az erőteljes (blade) üzemmódokat is. Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes konyhai tevékenységhez megfelelő vízsugarat válassz, legyen szó mosogatásról, zöldségmosásról vagy éppen kézmosásról. Kényelem és rugalmasság Az adapter teljes körűen forgatható, így könnyedén irányíthatod a vízsugarat a kívánt irányba. Ez különösen hasznos, ha nagyobb edényeket mosol vagy többféle feladatot végzel a konyhában. Víztakarékosság Kiváló víztakarékosságot biztosít, mivel különböző üzemmódokban lehetőséged van a vízfogyasztás optimalizálására. Így nemcsak kényelmes, hanem környezetbarát megoldást is nyújt. Kiváló minőség és tartósság Magas minőségű anyagokból készült, így hosszú távon megbízható teljesítményt nyújt. Ez egy olyan konyhai kiegészítő, amelyet éveken át használhatsz problémamentesen. A többfunkciós konyhai csaptelep adapter egyéb jellemzői: Anyaga: ABS Méret: kb. 14 x 9 cm Univerzális kialakításának köszönhetően a legtöbb csappal kompatibilis. A csomag tartalma: 1 db Többfunkciós konyhai csaptelep adapter

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db