Szilikon jégkockaformák - kocka + golyók

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,690Ft Eredeti ár:3,690 Ft
db
A szilikon jégkockaformák jellemzői: Szilikon formák fedővel – a szilikon tartós és praktikus, valamint rendkívül kényelmes a használata. A készlethez speciális peremmel ellátott, szorosan záródó fedők is tartoznak, amelyeknek köszönhetően nem ömlik ki a folyadék, egyenletesek lesznek a kockák, golyók. Újrahasználható - a formák teljes egészében újrafelhasználható szilikonból készültek. Minden termék után mosd ki a formát kézzel vagy mosogatógépben. Vannak olyan formák is, amelyek -40 fokig ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek, így alkalmasak hűtőszekrénybe és fagyasztóba. Tökéletes kerek golyók tölcsér - az egyik forma a dombornyomott alsó felső kombinációjának köszönhetően tökéletesen kerekké teszi a golyókat. A széle a golyók formán kívüli kiömlésére és eldeformálódás elleni védelemre szolgál. Egy tölcsért használhatsz a labda teljes kitöltésére, aminek köszönhetően az egész labdát feltölti. Csak szorosan zárd le, és töltsd be a nyíláson keresztül. Nagy méretű kocka - a másik szilikon forma nagy jégkockák készítéséhez, pralinéhoz és csokoládéhoz is használható. Ennek a formának köszönhetően nagyon egyszerű módon XXL méretű, 48 x 48 x 48 mm-es kockákat készíthesz. Szín: Szürke Anyaga: Szilikon Víz kiömlése ellen védő élek: Igen Formakockák száma: 6 db Labda formák száma: 6 db Jéggolyó formájának méretei: 12 x 18 x 4,5 cm Jéggolyó átmérője: 4 cm Kockaforma méretei 11,5 x 16,5 x 4,7 cm Kocka méretei 4,8 x 4,8 x 4,8 cm Súly: 328 g Súlya csomagban: 347 g A csomag tartalma: 1 db jégkocka forma fedél 1 db jéggolyó forma Tölcsér

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db