Szilikon nyújtólap és sodrófa - 60 x 40 cm

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,690Ft Eredeti ár:3,690 Ft
db
A szilikon nyújtólap és sodrófa jellemzői: Szilikon sodrófa - az általunk kínált sodrófa egészségre biztonságos anyagból készült, élelmiszerekkel való érintkezésre engedélyezett tartozék. Segítségével különféle típusú tésztákat készíthetsz, amelyekből ízletes gombócok, tészták és élesztős sütemények lesznek. A szilikon sodrófát használat előtt nem kell liszttel meghinteni. A tészta nem fog ráragadni, ami nagyban megkönnyíti a munkát, és a hengerlés igazi élvezetté válik. Szilikon nyújtólap – a konyhai nyújtólap kiváló minőségű szilikonból készült, ami azt jelenti, hogy könnyen tisztán tartható, ellenáll a szakadásnak és a magas hőmérsékletnek. Egy ilyen szilikon tábla jól tapad az asztalhoz/pulthoz, nem csúszik körbe a tészta dagasztása közben. A szilikon lapon nyomtatott hossz- és átmérőskálák találhatók, amelyeknek köszönhetően könnyebben elkészíthetők a különféle pékáruk. Nem csak sütéshez – hozzá kell tenni, hogy ez a praktikus konyhai nyújtólap nem csak cukrászdeszkaként használható, mert nagy hőállósága miatt jól használható meleg edények állványaként, és mi több, használhatod sütőkesztyű helyett forró edényeket vagy tepsiket fogj meg. Anyaga: Szilikon Sodrófa fogantyúja: Fa Hőálló: Igen Könnyen tisztítható: Igen Rugalmas: Igen Sütőben használható: max hőmérséklet 260 Celsius fokig Fagyasztóban használható: -60 Celsius fokig Mosogatógépben mosható: Igen Sodrófa méretei: 38 x 5 cm Nyújtólap méretei: 59,5 x 39,5 cm Súly: 0,525 g Súlya csomagban: 0,602 g A csomag tartalma: Szilikon nyújtólap és sodrófa - 60 x 40 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db