Kézi fóliahegesztő és vágó

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,590Ft Eredeti ár:2,590 Ft
db
A Kézi fóliahegesztő és vágó jellemzői: A hegesztőgép kezelése nagyon egyszerű, és nem igényel különleges képességeket. Egyszerűen tartsd a készüléket néhány másodpercig, hogy megkezdődjön a zacskó lezárásának folyamata, frissen tartva az ételt és megelőzve az élelmiszer-pazarlást. Nem csak lezáró, hanem praktikus eszköz a zacskók vágásához. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyedén lezárhatod a nyitott csomagokat. Hegesztőnk beépített akkumulátorral van felszerelve, mely USB kábelen keresztül tölthető. Ez egy kényelmes megoldás, amellyel bármikor és bárhol használhatod a készüléket anélkül, hogy akkumulátorra lenne szükséged, vagy áramforrást kell keresned. Könnyű és kompakt, így könnyen hordozható és használható otthon és útközben egyaránt. A készülék alján található mágnes lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrényen vagy más fém felületen, mindig elérhető helyen könnyen tárolhasd. Méretei: kb. 10 x 3,6 x 3,6 cm Súly: 79 g Szín: Véletlenszerű (Kék, Szürke) A csomag tartalma: 1 db Kézi fóliahegesztő és vágó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db