SL-182 COB Napelemes utcai lámpa 182 LED-es biztonsági mozgásérzékelős fali lámpa 3 világítási móddal

Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
6,700Ft Eredeti ár:7,990 Ft
db

Leírás:

1. Széleskörű alkalmazás: IP65kültéri napelemes lámpák, alkalmas kertek, úszómedencék, kerítések, udvarok, felhajtók,lépcsők, külső falak stb., hő, időjárásálló, nem kell aggódnia a kültéri károkmiatt.

2. Automatikus bekapcsolás: A PIRmozgásérzékelő képes letapogatni a hőforrást, amely folyamatosan mozog azérzékelési tartományon belül. Ha valaki megjelenik a területen, a lámpaautomatikusan felkapcsol.

3. Solar Light: A napfénynek 6 óranapfény töltésre van szüksége napközben és 10 óra normál működésreéjszaka. Nincs szükség vezetékekre, így gazdaságos, alacsonyszén-dioxid-kibocsátású és környezetbarát élettartamot biztosít.

4. A polikristályos napelemek anapenergiát elektromos árammá alakítják, környezetbarátabbak.

5. Nagy keménységű, zárt és IP65vízálló, könnyen telepíthető és tartós, magas hőmérsékletnek, hidegnek ésfagynak ellenáll

6. Nagy fényerejű COB mozgásérzékelőnapelemes világítás kültéri biztonsági használatra

7. Nincs környezetszennyezés,energiatakarékosság és környezetvédelem

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db