2 db-os napelemes, kültéri leszúrható lámpa szett – RGB LED medúza alakú kültéri dekor világítás NK-TY1026

Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,990Ft Eredeti ár:3,550 Ft
db

Álmodozott már arról, hogy varázslatosfényekkel díszítse kertjét vagy udvarát, miközben az esti órákban kellemes ésnyugodt légkört teremt? Itt a lehetőség, hogy ezt valóra váltsa egyolyan különleges termék segítségével, ami nem csak szemet gyönyörködtető, hanemkiváló minőségével és praktikusságával is elbűvöli Önt.

Ez a kültéri napelemes kerti lámpa egyediszökőkút alakú, mely a kiváló minőségű műanyagból és száloptikábólkészült. A korrózióállóság és a tartósság jegyében tervezték, ígyhosszú éveken keresztül szolgálhatja Önt. Kertjében, udvarán,virágoskertben, tóparton vagy éppen teraszán is lenyűgöző látványt nyújt, éshangulatos megvilágítással varázsolja el a környezetet.

Ezek a különleges napelemes lámpák rendelkeznekegy beépített, érzékeny fényérzékelővel. Csak kapcsolja be a lámpát,és helyezze el olyan területen, ahol napközben elegendő napfényt kapnak.Éjszaka pedig a lámpák automatikusan bekapcsolnak, hogyvarázslatos és lenyűgöző fényekkel öleljék körbe környezetét.

Az újgenerációs napelemes lámpák továbbfejlesztetttechnológiával rendelkeznek. Nagyobb napelemek és egy erős 600mAhkapacitású akkumulátor biztosítja, hogy a lámpák hosszú órákigragyogjanak. Egyetlen teljes töltéssel akár 6-10 órán keresztül ishasználhatja a gyönyörű fényeket.

Ezen kívül, a kültéri lámpák IP65 vízállóságibesorolással rendelkeznek, így nem kell aggódnia az időjárásmiatt. Eső, hó vagy fagy sem jelent problémát, hiszen ezek alámpák minden körülmények között kitartanak.

A termék jellemzői:

  • Napelemes szökőkút alakú lámpa szett
  • Napelem: polikristályos szilícium 2V 100mA
  • Fényforrás típusa: változtatható fényű LED fénygyöngy
  • Termék mérete: 85,5 cm magas
  • Akkumulátor típusa: 1 szakasz 1.2VAA 600mah
  • Állandó fényidő: folyamatos világítás körülbelül 8 órán keresztül
  • Termék anyaga: rozsdamentes acél + PP műanyag + PC cső
  • Vízállósági szint: IP65
  • Alkalmazás: Kertek, udvarok, parkok és egyéb helyek világítására és dekorálására

Növelje otthona szépségét és nyugalmát ezzela kivételes napelemes kerti lámpával, és élvezze az esti órákvarázslatos fényeit! Ne maradjon ki az elegancia és praktikumtökéletes egyensúlyából, válassza ezt a különleges terméket, amely a mindennapiéletet is szebbé teszi.

 

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db