Vintage Napelemes Kerti Lámpák 6db S1020

Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,490Ft Eredeti ár:3,990 Ft
db

Világítsa meg kültéritereit eleganciával és bájjal a Vintage Napelemes Kerti Lámpáinkkal. Ez a hatdarabos napelemes lámpakészlet nemcsak esztétikai vonzerőt kínál, hanempraktikus megoldást is nyújt, tökéletes kiegészítője lehet kerteknek,ösvényeknek és teraszoknak. Az egyedi S-alakú volfrámszálas izzóval ésklasszikus retro dizájnnal rendelkező lámpák nemcsak a külső területekszépségét emelik ki, hanem megbízható fényforrást is biztosítanak naplementeután.

Főbb Jellemzők:

  • Egyedi Retro Dizájn: Minden lámpa egyedi S-alakú volfrámszálas izzót tartalmaz, amely dupla rétegű burkolatba van zárva a tartósság és esztétikai vonzerő növelése érdekében. A klasszikus design számos kültéri dekorációhoz illeszkedik.
  • Fényes és Tartós Megvilágítás: A magas teljesítményű LED-ek lágy, meleg fehér fényt bocsátanak ki, ezáltal ezek a kerti lámpák fényesebbek a tipikus kültéri lámpáknál. Egy újratölthető 1000mAh-s akkumulátorral ellátva, képesek megvilágítani a területet 8-10 órán keresztül, biztosítva az egész éjszakás lefedettséget.
  • Magas Hatékonyságú Napelemek: A lámpák fejlett monokristályos napelemeket használnak, amelyek 27%-kal magasabb átalakítási aránnyal rendelkeznek a standard panelekhez képest. Ez a növelt hatékonyság lehetővé teszi, hogy a lámpák teljes feltöltése közvetlen napfényben mindössze 4-6 óra alatt megtörténjen.
  • Környezetbarát: A napelemes működés révén ezek a lámpák energiatakarékosak és nem igényelnek külső áramforrást. Fenntartható és környezetkímélő világítási megoldást nyújtanak, csökkentve ökológiai lábnyomát.
  • Automatikus Működés: A lámpák gondoskodásmentesen, automatikusan kapcsolnak be a sötétben és ki a világosban, így csak akkor biztosítanak fényt, amikor szükséges, és nappal energiát takarítanak meg.
  • IP67 Vízállóság: Az IP67 vízállósági besorolással rendelkező lámpák minden időjárási körülmények között használhatók, így esőben vagy hóban is. Ideálisak az év minden napján történő kültéri használatra kertekben, utak mentén, gyepen, udvaron, teraszon és egyéb helyeken.
  • Egyszerű Telepítés: A lámpák telepítése eszközök nélkül történik. Egyszerűen helyezze őket a földbe, ahol napfény éri őket, és máris készen állnak a használatra.
  • Tökéletes Ajándékötlet: Gondos és praktikus ajándék barátoknak és családtagoknak, alkalmas bármely kültéri tér hangulatának fokozására.

Termék Specifikációk:

  • Anyag: Kiváló minőségű komponensek, dupla rétegű burkolat
  • Fényforrás: LED, S-alakú volfrámszálas izzó
  • Akkumulátor: Újratölthető 1000mAh akkumulátor
  • Napelem: Monokristályos, 27% átalakítási hatékonyság
  • Vízállósági szint: IP67
  • Méretek: Diszkrét, mégis hatékony a pályák megvilágítására és a kerti jellegzetességek kiemelésére

Összefoglalás: Vintage Napelemes Kerti Lámpáink nem csupán világítást biztosítanak,hanem jelentős esztétikai értéket is hozzáadnak bármely kültéri területhez.Tartós szerkezetük, környezetbarát jellemzőik és klasszikus dizájnjaik révénezek a lámpák a funkcionalitás és stílus tökéletes kombinációját kínálják.Ideális választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni aminőség vagy a megjelenés terén. Tegye szebbé a mindennapokat ezzel a stílusosés innovatív hangulatvilágítással!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db