Óriás teniszlabda kutyajáték (24 cm)

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
7,390Ft Eredeti ár:8,690 Ft
db


Önfeledt és egész napos szórakozás kiskedvenced számára. Nem tartalmaz káros anyagokat. Kis- és nagytestű kutyáknak egyaránt. Ha unalmas a kislabda. Szeretnél egy játékot, amely lefoglalja hiperaktív házi kedvencedet? Már mindketten unjátok a kislabdázást és valami újra vágytok? Akkor itt a megoldás! Nagylabda - Nagyöröm! Lepd meg a kutyusod a felhőtlen szórakozás élményével. A játék 24 cm-s átmérője garantáltan izgalmakat tartogat számára. Hiszen nem tudja olyan egyszerűen elkapni, mint a 4 cm-s társait és folyton mozgásra ösztökéli majd a kedvencedet. Még a lustább kutyusokat is. Tökéletes akár kinti, akár benti játékokhoz. Folytonos kihívást nyújt a kedvenced számára. Az óriás teniszlabda kutyajáték tulajdonságai: - Anyaga: Gumi és filc - A labda átmérője: 24 cm - Vastag kialakítás - Felfújható kialakítás - Színe: sárga Mit rejt a termék doboza? - 1 db Óriás teniszlabda kutyajátékot

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok