Krokodilos rágójáték kutyáknak zöld

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,490Ft Eredeti ár:5,490 Ft
db


A kutyák esetében is fontos a fogápolás, mert idővel náluk is kialakul fogkő. A Te kutyusod viszont fülét farkát behúzza, ha megneszeli, hogy fogmosás következik? Szeretnél egy olyan módszert találni, ami nem stresszes számára? Ezzel a kutyajátékkal kiskedvenced mostantól játék közben a szájápolást is elvégzi magának! Ez a dupla falú krokodilos rágójáték egyszerre masszírozza az ínyét és tisztítja a fogait, ezen kívül remek szórakozást is nyújt neki. Fontos! Elővigyázatosságból mindig felügyeld kutyusod játék közben! Nem létezik elpusztíthatatlan kutyajáték. Amennyiben a játékon sérülést látsz, vagy ha erőteljesen szétrágta azt, mindenképp vedd el kiskedvencedtől. A termék tulajdonságai: Mérete: 19x5x8,5 cm Anyaga: könnyű, rugalmas gumi Szín: választható Mit rejt a termék doboza? 1 db Krokodilos rágójáték

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok