Fogtisztító kutyajáték Pink

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,390Ft Eredeti ár:3,590 Ft
db


Játékos, mókás, egészséges. Tartósan szórakoztató játék kutyusod számára. Segít a lepedék eltávolításában és tisztán tartja kiskedvenced fogait. Szerinted is a kutya az ember legjobb barátja? Ezért te is próbálod elhalmozni minden finomsággal és meglepetésekkel? Viszont, ha már unod a sablonos és haszontalan játékokat, akkor ÁLLJ meg egy percre! Ha számodra is fontos a kutyusod fogainak az egészsége, akkor nem hagyod figyelmen kívül az Fogtisztító kutyajátékot. A Kialakításának köszönhetően biztonságos és ártalmatlan a szeretett kisállatod számára. Segít a lepedék eltávolításában, csökkenti a baktériumok szaporodását és tisztán tartja a fogakat. Nem, csak egészséges, de szórakoztató játék is. Miközben tisztítja a fogakat, hosszú órás elfoglaltságot és játékot biztosít a kedvenced számára. Csak töltsd bele az ételt az erre kialakított részbe, majd mutasd meg a kis házőrződnek. Garantáltan ráharap. Ráadásul, amíg ezen rágódik, nem kell attól tartanod, hogy „megkívánja” kanapét, párnát, vagy egyéb más berendezésedet! Lepd meg a kedvenced egy egészséges és szórakoztató játékkal. Ne hezitálj, csak klikkelj a kosárba gombra. A Fogtisztító kutyajáték tulajdonságai: - Mérete: 11,5 x 5 cm - Anyaga: Szilikon - Súlya: 90 gramm - Biztonságos és kiváló minőségű anyagból - Harapásálló - Egészséges fogtisztító játék - Tisztítja a fogakat - Választható színvilág: Zöld, kék, világoskék, pink Mit rejt a termék doboza? - 1 db Fogtisztító kutyajáték

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok