Napelemes szúnyogriasztó lámpa

Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,590Ft Eredeti ár:5,590 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Kerüld el a kellemetlen csípéseket a napelemes szúnyogriasztó lámpával! Hány álmatlan éjszakát okozhattak neked és családodnak a szúnyogok? Hányszor fordult elő, hogy egy szabadban töltött felhőtlen éjszaka után tele voltatok szúnyogcsípésekkel? Használd a napelemes szúnyogriasztót, hogy végre gondtalanul csinálhasd azt, amit szeretnél! Zúgó, alattomos vérszívók leselkednek a saját és családod nyugalmára, minden egyes tavaszi és nyári napon! Előzd meg a kellemetlen csípéseket és az esti álmatlan forgolódást a napelemes szúnyogriasztó segítségével! Könnyű kialakításának előnye, hogy szinte bárhol felszerelheted, ahol csak szükséged van a védelmére. Hasznos tudnivalók: A napelemek miatt nincs szükség vezetékekre a töltéshez, a készülék tisztítása egyszerű csak az elülső fedelet kell eltávolítani. Kompakt kialakításának köszönhetően a napelemes szúnyogriasztó könnyedén szállítható és felszerelhető bárhol, ahol szükségünk van rá. A napelemes szúnyogriasztó lámpa tulajdonságai: Anyag: ABS műanyag és fém Mérete: 10 x 4,5 cm Üzemidő: 8 óra Napelemes felületével töltődik fel Mit rejt a termék doboza? 1 db Napelemes szúnyogriasztó lámpa

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db