3 IN 1 Elektromos szúnyogirtó és rovarcsapda lámpával

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,699Ft Eredeti ár:4,699 Ft
db

3 IN 1 Elektromos szúnyogirtó és rovarcsapda lámpával

Régóta keresel egy biztonságos megoldást a szúnyogok és bogarak ellen? Nem kell többé a büdös és kártékony szúnyogirtó füstöt szagolnod, amit a különböző gyertyák és égő rovarirtók árasztanak. A megoldás, ez az UV-fényes rovarölő, amely ráadásul világítás is egyben.

Hatékonyan öl meg minden rovart ez az eszköz, amely kiváló minőségű PVC anyagból készült, tehát nagyon könnyű. A használata kényelmes, hiszen bárhová rakhatod vagy akaszthatod kicsi méretéből fakadóan. Ez a készülék, tökéletes és biztonságos módszert kínál arra, hogy megszabadulj a bosszantó szúnyogoktól és az összes rovartól a közeledben, hiszen az UV-fény oda fogja őket vonzani.

Miután az UV fényt megkörnyékezték a megbabonázott rovarok, a készülék elektromos árammal megöli őket, így kényelmesen pihenhetsz a kertedben rovarok nélkül.

Attól nem kell félned, hogy az áram rád veszélyes, mert az emberre nem káros mennyiség az 1,2 W, illetve műanyag biztonsági rács is védi a fény- és áramforrást. 

A hordozható eszköz alján lámpa is van, amelynek erősségét te állíthatod. Így az éjszaka folyamán kellemes világítást is biztosít  ez a napelemes "gyilkológép", és még S.O.S. jelzés leadására is alkalmas számodra. 

Tartsd távol a készüléket a víztől, és lehetőség szerint ne érje pára. Száraz ruhával és semleges tisztítószerrel takaríthatod. USB-vel is töltheted az akkumulátort. 

Főbb jellemzők:

  • Elektromos rovarirtó, rovarcsapda
  • Beépített UV-fénnyel
  • A készülék alja elemlámpa is
  • Felakasztható
  • Feszültség: 600 V
  • Teljesítmény: 3W
  • Szín: Kék-szürke
  • Akkumulátor kapacitás: 2200 MAH
  • USB kábellel tölthető (tartozék)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db