2in1 elektromos szúnyogirtó és kártevő riasztó

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,899Ft Eredeti ár:2,899 Ft
db

2in1 elektromos szúnyogirtó és kártevő riasztó

Szeretnéd távol tartani otthonodtól a különféle kártevőket, rovarokat, rágcsálókat? Veszélyes kémiai anyagok használata helyett próbáld ki ezt a hatékony, elektromos szúnyogirtó és kártevő riasztót, és szabadul meg a kellemetlen lakóktól véglegesen.

Az elektromos kártevő riasztó az emberi fül számára nem hallható hanghullámokat bocsát ki, melyek elsősorban különféle rovarok és rágcsálók (egér, patkány) elriasztására alkalmasak - bizonyos állatok hallhatják (pl. kutyák, macskák, madarak), de nem zavarja őket.

Az ultrahangos kártevő riasztó használata nagyon egyszerű: elég csupán bedugni a fali csatlakozó aljzatba és már működik is. A maximális hatékonyság érdekében ultrahangos sugarakat bocsát ki, a repülő rovarokat pedig lila fényével magához vonzza, majd semlegesíti őket.

A készülék kisméretű, és modern kialakítással rendelkezik, így mindamellett, hogy nem foglal sok helyet, lakásunk összképét sem rombolja. Hagyományos 220V-os konnektorról üzemeltethető. Érdemes megszakítások nélkül, folyamatosan használni, hiszen akkor fejti ki a legnagyobb hatását, ha a kártevők folyamatosan hallják a kellemetlen hangokat.

Főbb jellemzők:

  • Ultrahangos kártevő riasztó és szúnyogirtó
  • Elektromos működés
  • Anyag: ASB műanyag
  • Szín: fehér
  • Tápegység: 220 V
  • Méret: 14x5,5 cm
  • Hatékony rovarok, csótányok, rágcsálók, szúnyogok ellen
  • Emberi fül számára nem hallható

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db