Konty készítő hajpánt, hajcsat Pezsgő szín

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,090Ft Eredeti ár:2,090 Ft
db


Csavarható alakjának köszönhetően többféleképpen formálhatod a kontyodat. Változatos frizurát készíthetsz minden nap! Kényelmes, nem húzza a hajad és észrevétlenül bújik meg a hajszálak alatt. Szeretnél különleges kontyokat készíteni, azonban se időd, se ügyességed nincs hozzá? Ezentúl nem is kell! A Konty készítő hajpánt, hajcsat segítségével pillanatok alatt formálhatsz egyedibbnél egyedibb hajkoronát magadnak. A termékkel készített kontyok tartósak és stabil tartásúak lesznek, így akár még sportolás közben is használhatod hajad felcsatolásához. A hajpánttal készített kontyok nagyon változatosak lehetnek, ennek csak képzeleted szabhat határt. Így használd: Ha laza kontyot szeretnél, nyisd szét a kontykészítő pántot és tedd közé a hajad, majd tekerd fel a pánttal. Ha rendezettebb végeredményre vágysz, kösd először copfba a hajad, majd ezután fogd közre a pántokkal. Végül csavard körbe egy csiga alakba vagy formáld tetszés szerint a hajad. Igazítsd el a hajszálakat a pánton és kész is vagy! (a kósza szálakat letűzheted hullámcsattal) A Konty készítő hajpánt, hajcsat tulajdonságai: Szín: pezsgő és fekete (választható) Méret: 21 x 2.5 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Konty készítő hajpánt, hajcsat

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok