3 az 1-ben hajformázó

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,499Ft Eredeti ár:3,499 Ft
db

3 az 1-ben hajformázó

Az egyik nap még egyenesen hordanád, de másnap már göndör loknikra vágysz? Hullámos tincseket szeretnél? Mindezt anélkül, hogy fodrászról fodrászra járkálnál? Akkor lepd meg magad ezzel a 3 az 1-ben hajgöndörítő és hajkiegyenesítő készülékkel. 

Otthonról is pillanatok alatt szalon minőségű hajat varázsolhatsz magadnak. A kerámia lappal rendelkező hajsütő 200 °C fokon is képes beállítani a hajad. Ha vékony és sérült hajad szerkezete, akkor ne a maximum hőmérsékleten formázd a hajkoronád.

Hangulatodnak megfelelően készíthetsz egyenes hajat, laza fürtöket, hullámos frizurát. A göndör fürtök akár 2-3 napig is megmaradnak a fésűs göndörítőnek köszönhetően, és a hajsimító funkción túl kreppelő lapok is tartoznak a készülékhez. Csak egy gombnyomás köztük a váltás.

Nano-kerámia bevonatának köszönhetően nem rongálja hajad szerkezetét, így használatával mindig fényes és ápolt lesz hajkoronád. Enyhén nedves és száraz hajon is használhatod. Kevesebb, mint egy perc alatt felmelegszik a kívánt hőfokra.

Főbb jellemzők:

  • 3in1 hajformázó
  • Hajgöndörítés, hajkiegyenesítés és kreppelés
  • Anyag: műanyag, kerámia lapok
  • Teljesítmény: 35 W
  • Tápegység: 110-240 V
  • Forgókábel: 360°-os forgatás
  • A készülék mérete: 27 x 3 cm
  • Kerámia lap hossza: 9 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok