Copfkészítő hurok

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,290Ft Eredeti ár:2,390 Ft
db


Mostantól Te lehetsz saját magad mesterfodrásza! Gyors és divatos hajviseletek elkészítését teszi lehetővé. A hurok használata gyerekjáték. Ámulva nézed mások hajkölteményeit? Azonban reggelente Neked nincs időd órákat bíbelődni a frizuráddal? Ez könnyedén megváltozhat! Nem kell ezentúl sem időtlen ideig a tükör előtt tollászkodnod vagy minden nap egy hajszobrászt fogadnod. Innentől kezdve villámgyorsan és pofonegyszerűen készítheted el otthonodban az eddig csak hőn áhított hajkoronákat. Ez hogyan lehetséges? Csak figyelj! A KütyüBazár csapata gondolt a nőkre, és ennek apropóján most egy olyan termékkel kopogtat az ajtódon, amellyel útját szabja a snassz hajviseletnek. A Copfkészítő hurokkal extra kézügyesség nélkül készítheted el frizurádat, legyen szó akár egy elegáns copfról vagy egy mutatós hajkoronáról. A nagyobb eszköz segítségével egész copfok áthúzására lehetsz képes, míg a kisebbet használva inkább apróbb tincsekkel tudsz könnyedén bánni. Alkalmazásuk rendkívül egyszerű. Csak szúrd bele a hajadba az adott hurok egyenes végét az összekötött hajrész fölött, majd húzd át rajta a copfodat vagy tincsedet. Ezután az egyenes részénél fogva húzd ki a hajadból a kelléket, és már kész is vagy! Ha első olvasásra kicsit bonyolultan hangzott, ne ijedj meg! Mutatjuk vizuálisan is: Tulajdonságok: Anyag: műanyag Nagyobb mérete: 19 cm Kisebb mérete: 14 cm Mit rejt a termék doboza? 2 db Copfkészítő hurok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok