Hangulatos, kültéri fali lámpa napelemmel SU-12 Melegfehér

Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,490Ft Eredeti ár:4,490 Ft
db

Fedezd fel avilágítás új dimenzióját a szabadban ezzel a lenyűgözően hatékony éskörnyezetbarát napelemes lámpával! Ha szeretnéd a kültéri területeketfelderíteni és egyúttal stílusos és modern megjelenést kölcsönözni otthonodnak,akkor ez a lámpa tökéletes választás számodra. Nézzük meg közelebbről a lámpajellemzőit és előnyeit, hogy meggyőzzünk arról, hogy érdemes beruházni rá:

A termék jellemzői:

10 LED-es napelemes falilámpa: Az öt LED fényforrása lámpa tetején és alján azonos irányban helyezkedik el, és kereszteződőfókuszáló lencsékkel rendelkezik. Ezáltal a lámpa fényereje és hatótávolságajelentősen meghaladja a hagyományos lencsékét. Kiváló választás a modernotthonok hangulatának fokozásához. Napelemes töltésű fali lámpatest: A feketelámpatestbe épített 600mAh akkumulátor a közvetlen napfény alatt 6-8 óra alattteljesen feltöltődik, így éjszaka akár 8-10 órán keresztül is működik.IP65vízálló LED falikar: A napelemes lámpatest tartós ABS burkolatból készül, hogyhosszú élettartamot biztosítson kültéri használat esetén. Nem kell aggódnod arossz időjárási körülmények miatt, mint például az eső, hó, fagy vagy ónos eső.Automatikus be-/kikapcsolás: Ne felejtsd el bekapcsolni a kapcsolót használatelőtt. A kültéri lámpa automatikusan fel- és lekapcsolódik: napközbenfeltöltődik, éjszaka pedig automatikusan felgyullad.

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db