Haina HM-6391 teleszkópos alumínium létra, 6,2 méter, professzionális összecsukható kivitel

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
67,650Ft Eredeti ár:72,900 Ft
db

 Márka: Haina

- Termékkód: HM-6391

- Típus: Teleszkópos Létra

- Anyag: Alumínium

- Maximális Magasság: 6,2 méter

- Összecsukható: Igen

- Tároló Táska: Igen, tartalmazza

- Tartósság: Robusztus és Megbízható

- Csúszásmentes Végződések: Igen

- Stabilizáló Gerenda: Igen

- Teljesen új, bontatlan dobozban


 Műszaki paraméterek


- Márka: Haina

- Termékkód: HM-6391

- Típus: Teleszkópos Létra

- Anyag: Alumínium

- Maximális Magasság: 6,2 méter

- Összecsukható: Igen

- Tároló Táska: Igen

- Csúszásmentes Végződések: Igen

- Stabilizáló Gerenda: Igen


 Termék leírás


A Haina HM-6391 teleszkópos létra egy professzionális, 6,2 méteres alumínium létra, amely kiválóan alkalmas mind otthoni, mind ipari használatra. A Haina márka híres a magas minőségű és megbízható termékeiről, és a HM-6391 létra sem kivétel. Ez a teleszkópos létra könnyen használható, stabil és biztonságos, ideális választás különféle magasságigényű feladatokhoz.


A létra alumínium anyaga könnyű, de mégis rendkívül tartós és robusztus, ellenáll a különböző környezeti hatásoknak és hosszú élettartamot biztosít. Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi a létra kompakt tárolását és könnyű szállítását, a mellékelt tároló táska pedig további kényelmet nyújt.


A maximális 6,2 méteres magasság lehetővé teszi, hogy a létra számos különböző feladathoz használható legyen, beleértve a tetőjavítást, ablakpucolást vagy akár festést is. A csúszásmentes végződések és a stabilizáló gerenda biztosítják a maximális biztonságot használat közben, így a létra mindig stabil és biztonságos marad.


A Haina HM-6391 teleszkópos létra professzionális felhasználásra is alkalmas, köszönhetően robusztus és megbízható kialakításának. Ez a létra minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre szüksége lehet, hogy a legnehezebb feladatokat is könnyedén elvégezhesse.


 Használati útmutató


1. Ellenőrizze, hogy a létra sérülésmentes és minden alkatrész megfelelően működik.

2. Helyezze a létrát egy sík, stabil felületre.

3. Húzza ki a létrát a kívánt magasságra, és győződjön meg róla, hogy minden fokozat biztonságosan rögzítve van.

4. A létra használata előtt ellenőrizze a csúszásmentes végződéseket és a stabilizáló gerendát.

5. Mászás közben mindig tartsa meg a megfelelő egyensúlyt és fogódzkodjon a létra fokain.

6. Használat után csukja össze a létrát és helyezze vissza a tároló táskába.

7. Tárolja a létrát száraz, biztonságos helyen.

8. Rendszeresen ellenőrizze a létra állapotát és végezze el a szükséges karbantartási munkákat.

9. Mindig olvassa el a használati útmutatót a létra használata előtt.


 Miért érdemes ezt a terméket megvenni?


A Haina HM-6391 teleszkópos alumínium létra ideális választás mindazok számára, akik megbízható és könnyen használható létrát keresnek. A létra 6,2 méteres maximális magassága lehetővé teszi, hogy számos különböző feladathoz használható legyen, legyen szó otthoni vagy ipari környezetről. Az alumínium anyag könnyű, de mégis rendkívül tartós, így hosszú távon is kiváló szolgálatot tesz.


A Haina márka hosszú évek óta híres a magas minőségű szerszámok és eszközök gyártásáról. Az HM-6391 létra is ezen filozófia jegyében készült, hogy minden felhasználói igényt kielégítsen. Az összecsukható kialakítás és a mellékelt tároló táska lehetővé teszi a létra kompakt tárolását és könnyű szállítását, így bárhová magával viheti.


A csúszásmentes végződések és a stabilizáló gerenda biztosítják a maximális biztonságot használat közben, így a létra mindig stabil és biztonságos marad. Ez a létra minden szempontból egy kiváló választás, amely hosszú távon is megbízhatóan szolgálja Önt.


Fedezze fel a Hitman, Haina, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszan tartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Hitman, Haina, és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Hitman, Haina, és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db