Hitman HT-NIL-6482 - Egyoldalas Aluminium Létra 78cm magas, 4 lépcsőfokos, 125 kg teherbírású

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
24,600Ft Eredeti ár:32,900 Ft
db

Termék főbb tulajdonságai

- Márka: Hitman

- Termékkód: HT-NIL-6482

- Magasság: 78 cm

- Lépcsőfokok száma: 4

- Teherbírás: 125 kg

- Stabil szerkezet

- Csúszásmentes lábak

- Teljesen új, bontatlan dobozban


## Műszaki paraméterek

- Magasság: 78 cm

- Lépcsőfokok száma: 4

- Teherbírás: 125 kg

- Anyag: Aluminium

- Súly: 3,5 kg

- Szélesség: 50 cm

- Mélység: 10 cm

- Szín: Ezüst


## Termék leírás, ismertető

A Hitman HT-NIL-6482 egy kiváló minőségű egyoldalas aluminium létra, mely ideális választás otthoni használatra és kisebb felújítási munkákhoz. A létra 78 cm magas, négy lépcsőfokkal rendelkezik, és 125 kg-os teherbírással büszkélkedhet. A Hitman márka garantálja a minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ez a termék hosszú távon is megállja a helyét.


A HT-NIL-6482 termékkódú létra aluminiumból készült, amely könnyű, mégis rendkívül strapabíró. A stabil szerkezetnek és a csúszásmentes lábaknak köszönhetően biztonságosan használható bármilyen felületen. A létra súlya mindössze 3,5 kg, így könnyen mozgatható és tárolható.


A Hitman HT-NIL-6482 létra kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és praktikus eszközt keresnek a mindennapi feladatok elvégzéséhez. A termék egyszerűen összeszerelhető, és a kompakt méretének köszönhetően kis helyen is elfér. A lépcsőfokok ergonomikus kialakítása kényelmes és biztonságos használatot biztosít.


A Hitman márka elkötelezett az innováció és a minőség iránt. A HT-NIL-6482 létra ennek a filozófiának a megtestesítője, mivel a legújabb technológiákat és a legmagasabb szintű mérnöki szakértelmet ötvözi. Ez a termék nemcsak egy létra, hanem egy hosszú távú befektetés is, amely megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a munkavégzést otthonában.


Fedezze fel a Hitman HT-NIL-6482 létra előnyeit, és győződjön meg róla, hogy ez a termék minden elvárásának megfelel. Legyen szó otthoni felújításról, barkácsolásról vagy egyszerű karbantartási feladatokról, ez a létra minden helyzetben hasznos segítőtárs lesz. 


## Termék használati útmutató

1. Helyezze a létrát sík és stabil felületre.

2. Győződjön meg róla, hogy a létra minden lába biztonságosan érintkezik a talajjal.

3. Ellenőrizze, hogy a lépcsőfokok és a csúszásmentes lábak megfelelően rögzítve vannak.

4. Nyissa ki a létrát teljesen, amíg a biztosító mechanizmus a helyére nem kerül.

5. Lépjen a létrára óvatosan, és mindkét kézzel tartsa meg magát.

6. Mindig a középső részen álljon, hogy elkerülje a létra kibillenését.

7. Ne lépjen a létra legfelső fokára, ha nincs kapaszkodó.

8. Munka közben soha ne lépjen túl a létra oldalain.

9. Ne terhelje túl a létrát 125 kg-nál nagyobb súllyal.

10. Munka befejezése után zárja össze a létrát, és tárolja száraz, hűvös helyen.

11. Rendszeresen ellenőrizze a létra állapotát, és cserélje ki, ha bármilyen sérülést észlel.

12. Tartsa távol a létrát gyerekektől.


## Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Hitman HT-NIL-6482 egyoldalas aluminium létra egy olyan eszköz, amely számos előnyt kínál a vásárlók számára. Először is, a Hitman márka a minőség és a megbízhatóság szinonimája. Ha ezt a létrát választja, biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megbízható és strapabíró eszközt kap.


Ez a létra ideális választás mindazok számára, akik otthonukban kisebb felújítási munkákat végeznek, vagy egyszerűen csak egy megbízható eszközre van szükségük a mindennapi feladatok elvégzéséhez. A létra 78 cm magas, négy lépcsőfokkal rendelkezik, és 125 kg-os teherbírással büszkélkedhet, így bármilyen feladatra alkalmas.


A Hitman HT-NIL-6482 létra könnyű, mégis rendkívül strapabíró aluminiumból készült, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A stabil szerkezet és a csúszásmentes lábak biztonságos használatot garantálnak bármilyen felületen.


A létra kompakt mérete és kis súlya lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa és tárolja, amikor éppen nincs rá szüksége. A termék egyszerűen összeszerelhető, így percek alatt használatra kész.


A Hitman márka elkötelezett az innováció és a minőség iránt, és ezt a HT-NIL-6482 létra is tökéletesen tükrözi. A termék a legújabb technológiákat és a legmagasabb szintű mérnöki szakértelmet ötvözi, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja.


Ha megbízható és praktikus létrát keres, a Hitman HT-NIL-6482 a legjobb választás. Ez a termék minden helyzetben hasznos segítőtárs lesz, legyen szó otthoni felújításról, barkácsolásról vagy egyszerű karbantartási feladatokról. Ne habozzon, válassza a Hitman minőséget, és győződjön meg róla, hogy ez a létra minden elvárásának megfelel.


Fedezze fel a Hitman. Haina, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszan tartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

 

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

 

A Hitman, Haina, és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Hitman, Haina, és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

 

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelked


nek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

 

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.


Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db