Haina H-UP260 - 2,6 méter Teleszkópos Alumínium Létra, 150kg teherbírású

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
31,790Ft Eredeti ár:34,900 Ft
db

 Főbb Tulajdonságok


- Márka: Haina

- Termékkód: H-UP260

- Termék neve: Teleszkópos Alumínium Létra

- Maximális magasság: 2,6 méter

- Anyag: Alumínium

- Kivitel: Teleszkópos, többcélú, összecsukható

- Teherbírás: 150 kg


 Műszaki Paraméterek


- Teljes hossz: 2,6 méter

- Anyag: Alumínium

- Funkció: Többfunkciós, összecsukható, teleszkópos

- Használat: Beltéri és kültéri

- Stabilitás: Erős és biztonságos kialakítás


 Termék Leírás és Ismertető


A Haina H-UP260 Teleszkópos Alumínium Létra egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely ideális választás otthoni és professzionális használatra egyaránt. A létra 2,6 méter hosszú, amely teleszkópos kivitelének köszönhetően könnyen állítható és tárolható.


Ez a teleszkópos létra könnyű, de rendkívül erős alumíniumból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű hordozhatóságot. Összecsukható kivitelének köszönhetően kis helyen is elfér, így könnyen szállítható és tárolható.


A Haina H-UP260 létra többfunkciós használatra lett tervezve, beleértve a beltéri és kültéri munkákat is. Ideális padlás, kert, építési projektek és más feladatok elvégzésére. Biztonságos és stabil kialakítása garantálja a biztonságos munkavégzést.


 Termék Használati Útmutató


1. Nyissa ki a létrát és húzza ki a teleszkópos részeket a kívánt hosszúságig.

2. Biztosítsa a létra stabilitását a megfelelő helyen.

3. Kezdje el a munkát a létrán, ügyelve a biztonságra és stabilitásra.

4. Használat után húzza vissza a teleszkópos részeket és csukja össze a létrát a könnyű tárolás és szállítás érdekében.


 Miért Érdemes Ezt a Terméket Megvenni?


A Haina H-UP260 Teleszkópos Létra kiváló választás mindenki számára, aki megbízható és sokoldalú létrát keres. A Haina márka híres a minőségi és tartós termékeiről, így biztos lehet benne, hogy egy hosszú élettartamú és stabil készüléket vásárol.


Ez a létra prémium minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Összecsukható és hordozható kivitelének köszönhetően bárhol könnyen használható és tárolható.


A Haina termékek nemcsak eszközöket kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre. Válassza a Haina H-UP260 Teleszkópos Létrát, és tapasztalja meg a minőség és megbízhatóság új szintjét.


---


Fedezze fel a Hitman, Haina, KrafTech és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszan tartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Hitman, Haina és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Hitman, Haina és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db