Univerzális fejtámlára rögzíthető akasztó

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
1,790Ft Eredeti ár:1,890 Ft
db


Nagy teherbírású és strapabíró. 180°-ban forgatható. Felejtsd el a kiboruló bevásárlótáskákat! Bevásárlás után nem tudod hova tenni a szatyrokat és táskákat a kocsidban? Eleged van már abból, hogy alig marad hely az autóban, mert a bevásárlószatyrok minden létező felületet elfoglalnak? Ráadásul nem szívesen teszed azokat a csomagtartóba, mert félsz, hogy egy nagy kanyarban vagy fékezéskor kiborulnak? Ezeknek az időknek ége! Élvezd a teljes körű kényelmet, amit az Univerzális fejtámlára rögzíthető akasztó nyújt! Nincs több csomagtartóban vagy utastérben kiboruló bevásárlótáska. A terméknek hála biztos helyre teheted a frissen vásárolt termékeidet. Ideális kirándulások alkalmával is, hiszen a hátsó ülésen utazók felakaszthatják táskáikat a kütyüre, így több helyük lesz a lábuknál és kézben sem kell tartani holmikujat. Hasznos tudnivalók: Van egy remek tippünk számodra! Egyszerre akár több kampót is használhatsz, így még több helyet takarítasz meg az autódban. Ha pedig szeretnéd mindig szem előtt tartani kistáskádat, a kütyüvel az sem lesz akadály. Az akasztó 180°-ban felhelyezhető, vagyis bármelyik irányban felrakhatod az ülésedre. Az Univerzális fejtámlára rögzíthető akasztó tulajdonságai: Anyag: ellenálló műanyag Szín: fekete Méret: 17 x 12 x 5 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Univerzális fejtámlára rögzíthető akasztó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db