Kormányra rakható telefontartó

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
690Ft Eredeti ár:690 Ft
db
Hála ennek a Kormányra rakható telefontartónak a mobilod mindig szem előtt lesz! Nem kell többé lefelé vagy oldalra pillantanod a GPS-re! Biztonságosan telefonálhatsz kihangosítva, mert elég közel lesz hozzád, hogy jól halljátok egymást a beszélgető partnereddel, ezáltal nem lesz szükséged plusz kihangosító egységre sem! Ráadásul a drága büntetéseket is megúszhatod, mert veszélytelenül tudsz majd telefonálni! Segítségével a két kezed mindig szabad marad, így jobban tudsz a vezetésre is koncentrálni, ami szintén nem hátrány! Szuperkompatibilis! Rugalmas rögzítő gumiját minden kormányra rá tudod csatlakoztatni, a befogója pedig minden típusú telefonhoz jó, ami 3,5-5,5" között van!  A befogó rögzítő pofácskák is rugalmas szilikonból vannak, nem műanyagból, így a telefonodban sem tesznek kárt, ellentétben a többi műanyag tartóval. Nem igényel csavarhúzókat, hosszas szerelést és erőlködést, ezáltal bármikor le tudod venni, majd visszatenni! Egyszerűen csak rögzítsd a kormányra, majd a befogóba a telefonod és indulhatsz is! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db