Mini akkumulátor bikázó egység, és mobiltöltő (TS-T23)

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
15,999Ft Eredeti ár:15,999 Ft
db

Mini akkumulátor bikázó egység, és mobiltöltő (TS-T23)

Szeretnél egy olyan, kisméretű eszközt, ami az autód lemerült akkumulátorát gyorsan új életre kelti? Ez a kis bikázó egység pontosan ezt a célt szolgálja!

A kisméretű, de erős egység nemcsak az autó lemerült akkumulátorát képes az indításkor megtámogatni, de kiválóan használható különböző, USB kábellel tölthető eszköz feltöltésére is. 3 ilyen eszköz csatlakoztatható az egységhez egy időben.

A kis bikázó egység egy 12 V-os és egy 5 V-os kimenettel is rendelkezik. Így képes rövid időn keresztül nagy támogatást adni a nehezen induló autónak és akár 3 órán keresztül képes tölteni 3 db, átlagos fogyasztású USB-s eszközt.

Időnként természetesen az erős kis egységet is tölteni kell, amit hagyományos, autós akkumulátor töltővel végezhetünk el.

A pillanatnyi töltöttségi szintet 4 db LED lámpa jelzi. Már két lámpa világításakor használható a kis bikázó egység az autó beindításának támogatására. Ezen felül még egy LED zseblámpa is helyet kapott a kis egységen, ami éppen a váratlan helyzetekben lehet nagyon hasznos.

Az egység használata egyszerű, de mivel nagy feszültségek fordulnak elő egy autóakkumulátor körül, természetesen nagy figyelmet igényel a működtetése.

Ha tartasz az autód akkumulátorának váratlan lemerülésétől, akkor legyen a kocsiban egy ilyen, feltöltött kis segéd egység!

Főbb jellemzők:

  • Autós akkumulátorok indítástámogatására
  • Mobiltelefonok és egyéb USB-n tölthető eszközök töltésére
  • LED-es töltési szint visszajelzés
  • Beépített LED zseblámpa
  • Feszültség: 12 V autós, és 5 V USB mobilos töltésre
  • Leadható áramerősség: 300 A (csúcs: 500 A)
  • Méret: 14,6 cm x 81 cm x 2 cm
  • A csomag tartalma: töltőegység, 2 db akkumulátor saru csatlakozó, USB csatlakozó 3 kimenettel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db