Q3310 Mini telefon / kártyafüggetlen, Dual SIM mobiltelefon rejtett kamerával

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
11,499Ft Eredeti ár:11,499 Ft
db

Q3310 Mini telefon / kártyafüggetlen, Dual SIM mobiltelefon rejtett kamerával

Egy praktikus, strapabíró mobiltelefont keresel, amit bárhova magaddal vihetsz? Elsősorban csak telefonálásra, zenehallgatásra használnád a készüléked, örülnél, ha nem merülne le rövid idő alatt, és nem kéne féltve óvnod az utazásod alatt? A Q3310 mini telefon kis méretének köszönhetően akár egy zsebben is elfér, mindemellett karc- és ütésálló is, így bátran magaddal viheted akár hosszabb utakra, túrákra is.

A készülék elegáns, modern kialakítású külsővel rendelkezik; DUAL SIM-es, amennyiben nano SIM kártyával használod, de belefér egy normál méretű SIM kártya is. Természetesen tudsz vele telefonálni, sms-t írni, ráadásul bármilyen készülékedet csatlakoztathatod hozzá Bluetooth-on keresztül, így kihangosítóként, hangszóróként használhatod.

A telefon különleges funkciója a rejtett kamera. A hátsó kameranyílás álkamera, az igazi kamera a készülék felső részén található, így diszkréten készíthetsz fotókat és videofelvételeket a telefonoddal. A készülék a csomagban található USB-kábelen keresztül tölthető.

Főbb jellemzők:

  • Mini telefon
  • Anyag: műanyag
  • Méretek: 10.5x4,5 x1 cm
  • Szín: fehér, piros színben elérhető (a készlet erejéig)
  • Wi-Fi: nem
  • Bluetooth: Igen
  • Sim-kártya: dual SIM
  • Ultravékony kialakítás

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db