JADA Halálos Iramban távirányítós fémautó 1:55 - Dodge Charger

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
17,269Ft Eredeti ár:17,269 Ft
db
JADA Halálos Iramban távirányítós fémautó 1:55 - Dodge Charger

Fast & Furious modellautó 1:55 méretarányos



A Halálos iramban filmből ismert ikonikus járgányok most a tiéd lehetnek 1:55 méretarányos modellautó formájában is! Vegyél részt képzeletben te is a Los Angeles utcáin rendszeresen lezajló illegális autóversenyekben! Dominik fekete Dodge Charger autója letisztult vonalaival ejti rabul a versenyautók szerelmeseit.



A csomag egy darab valósághű, részletgazdagon kidolgozott modellautót tartalmaz, melyet a távirányító segítségével küldhetsz az aszfalt királyai közé. A jármű mérete kb. 8,5 cm.



A távirányítós kisautó a 2,4 Ghz-es vezérlő segítségével tölthető és irányítható, előre-hátra-jobbra-balra képes mozogni. A vezérlő működéséhez 2 db AA elem szükséges. Tárold a vagány Dodge Charger sportkocsit a pisztolyt formázó távirányítón, hogy feltöltődjön, és máris indulhat a verseny! Egy feltöltés kb. 15 percet vesz igénybe.





Gyártó: Jada Toys

Ajánlott: 6 éves kortól


Filmes autók

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db