Szuper mini RC autó / távirányítós versenyautó - rózsaszín

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,399Ft Eredeti ár:5,399 Ft
db

Szuper mini RC autó / távirányítós versenyautó

Gyermeked imádja az autókat? Esetleg te vagy gyűjtő? Ez a szuper mini RC autó gyűjteményed egyik legegyedibb darabja lehet, a kicsik pedig oda lesznek érte.

A távirányítós versenyautó különös megjelenésű, egyedi szerkezetű és könnyen kezelhető. Nem csak mesés játék, hanem a gyerekszoba dísze is lehet egyben. A gömb alakú tartójába szerelt távirányítójával száguldhattok vele előre, hátra, jobbra és balra. A kis sportkocsi fényszórója előre menetben bevilágítja az utat, sötét szobában is élmény lesz vele a játék.

1:67-es méretarányú, így első sorban beltéri használatra ajánljuk, de kültéren is „volán mögé” ülhettek megfelelő útviszonyok esetén.  Kemény műanyag, extra tartós burokban küldjük, teljes funkciós rádióvezérléssel. Működéséhez 2 db AA-s elemre lesz szükséged, amelyeket a gömb alakú távirányítóba kell betenni. A sportkocsit is ezek töltik fel: csak helyezd a „garázsba” (a vezérlőre) és hagyd ott egy kis időre.

Főbb jellemzők:

  • RC autó
  • Gyűjtőknek és gyerekeknek kiváló
  • Szuper masszív tokban
  • Távirányítós vezérlés
  • A távirányító 2 db AA elemmel működik, a kisautó beépített akkumulátoros, a távirányítóról töltődik
  • 1:67 méretarány

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db