Hőmentes hajgöndörítő készlet - fekete

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,890Ft Eredeti ár:5,990 Ft
db


Ki ne szeretne rendezett hajjal ébredni, amihez még a hajad roncsolása sem szükséges? Reggel tökéletes loknikkal kelhetsz az ágyban, amellyel rengeteg időt megspórolhatsz. A sok sütés megviseli a hajat, töredezetté és szárazzá válik a haj, viszont ezt a módszert alkalmazva már pár alkalom után is észrevehető a hajszerkezet javulása a hő által igénybevett hajon. Előnyök: Roncsolásmentes végeredmény bármilyen típusú hajra Gyors reggeli elkészülés, ha neked is sietősek a felkelés utáni percek Egyszerű használat bárki számára Használat: Csak helyezd nedves hajra a göndörítőt, akár egy hajpánt, tekerd körbe a hajaddal és rögzítsd a csattal, illetve a hajgumikkal. Várd míg megszárad és kész is. Mit tartalmaz a csomag? 1 db hajgöndörítő rúd 1 db hajcsat 2 db puha hajgumi

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db