Hajformázó, hajgöndörítő pánt rózsaszín

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,590Ft Eredeti ár:3,590 Ft
db


Ezzel a hajcsavaró pánttal hihetetlen egyszerűen tudsz tökéletes hullámos hajat varázsolni magadnak! Nincs többé szükség fodrászra, ha tökéletes frizurát szeretnél! Puha könnyű anyagból készült, hogy kényelmes legyen. Kialakításának köszönhetően nem roncsolja a hajad. Nyugodtan a hajadban hagyhatod akár egész éjszakára, észre sem fogod venni, annyira könnyű. Könnyen használható, csak tekerd a hajad a hajcsavaró köré, először az jobb, majd a bal oldalt. A végét rögzítsd hajgumikkal. A tökéletes, dús, hullámos hajelérése érdekében a legjobb, ha egész éjszaka viseled. A termék tulajdonságai: Mérete: 90 cm Anyaga: habszivacs Szín: választható (rózsaszín, bézs) Mit rejt a termék doboza? 1 db Hajgöndörítő pánt 2 db Hajgumi

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db