Zárható BBQ-rács, 43 x 31 cm

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,899Ft Eredeti ár:4,899 Ft
db

Zárható BBQ-rács, 43 x 31 cm

Bárhol használható, zárható grillrácsot keresel? Akármikor bedobhatod a kocsiba, vagy magaddal viheted a hátizsákodban is ezt a kompakt barbecue-rácsot.

A grillrács kompakt kivitelének köszönhetően bárhol elfér, így bárhová magaddal viheted, ám mégis több szelet hús, sajt vagy zöldség egyidejű grillezésére is alkalmas. Legyen szó kempingezésről, nagyobb nyaralásról, de akkor is használhatod, ha otthon sütögetnétek. Nem kell egy komplett grillt venned a tökéletes BBQ-hangulatért. Mi adjuk az eszközt, te hozod a fűszert.

A rács két, egyik oldalán összekötött, másik oldalán összefogható elemből áll, ezek közé kell helyezned a grillezni kívánt ételt, majd a kellő ideig süsd egyik és másik oldalát. Könnyen forgathatod a rácsot, az egyik oldalán hosszabb fém nyélnek köszönhetően a nagyobb lángoktól távolabb is állhatsz.

Főbb jellemzők:

  • Egyszerű kivitel
  • Méret: 43 x 31 cm
  • Könnyű tisztán tartani
  • Zárható rácslapokkal

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db