X-Type Mop öncsavaró felmosó, 360°-os forgó fejjel

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
6,399Ft Eredeti ár:6,399 Ft
db

X-Type Mop öncsavaró felmosó, 360°-os forgó fejjel

Kényelmesebb megoldást keresel a felmosásra? Ez az X formájú felmosó jelentősen megkönnyíti a takarítás fáradságos műveletét, egyedülálló tisztító teljesítményt nyújt, és még akár a tisztítószerektől is megszabadulhatsz!

Az X-Type Mop hatékonysága akkor is lenyűgöző, ha semmilyen tisztítószert nem használsz, ráadásul a fej kicsavarja magából a vizet, így akár szárazra is törölheted vele a padlót a felmosást követően.

A felmosófej 360°-ban forgatható, takarítás után pedig könnyen szétszerelhető a felmosó, és kis helyen tárolható. A fejen lévő mikroszálas kendő nem mosható, de a csomag 3 db mop fejet tartalmaz, így nagyon sokáig használható, ami igazán költséghatékonnyá teszi ezt az eszközt.

Főbb jellemzők:

  • X-Type Mop
  • Öncsavaró felmosó
  • Praktikus kialakítás, 360°-ban forgatható fej
  • Akár tisztítószerek nélkül is használható
  • +2 db felmosó mop a csomagban
  • Mérete: 58x15x8 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db