WEI XIANG HM-2561 Akkumulátoros Fűszegélynyíró 2000mAh

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
7,990Ft Eredeti ár:12,990 Ft
db

Főbb tulajdonságok:


- Márka: WEI XIANG

- Termékkód: HM-2561

- Akkumulátor kapacitása: 2000mAh

- Típus: Akkumulátoros Fűszegélynyíró

- Kompakt és összecsukható

- Ergonomikus kialakítás

- Könnyen kezelhető és hordozható

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek:


- Akkumulátor kapacitása: 2000mAh

- Teljesítmény: 20V

- Súly: 1.5 kg

- Vágási szélesség: 30 cm

- Töltési idő: 1 óra

- Működési idő: 40 perc

- Kés típusa: Műanyag és fém


Termék leírás és ismertető:


A WEI XIANG márka HM-2561 kódú akkumulátoros fűszegélynyírója tökéletes választás minden kertész számára, aki könnyű, de hatékony eszközt keres a gyep karbantartásához. Ez a 2000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező trimmer kiváló teljesítményt nyújt, és hosszú üzemidőt biztosít, így egyszerre nagyobb területeket is gond nélkül kezelhet. A WEI XIANG HM-2561 akkumulátoros fűszegélynyíró ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható hosszabb ideig is, anélkül hogy megterhelné a felhasználót. Kompakt és összecsukható kivitelezése lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást, így mindig kéznél lehet, ha szükség van rá.


A WEI XIANG márka garantálja a megbízhatóságot és a minőséget, melyet ez a termék is tükröz. A HM-2561 kódú modell fém és műanyag vágókésekkel van ellátva, így különféle fű- és gaztípusokkal is megbirkózik. Az akkumulátor gyorsan, mindössze egy óra alatt teljesen feltölthető, és akár 40 percig is működőképes marad, ami elegendő idő egy átlagos kert rendbetételére. Ez az akkumulátoros fűszegélynyíró ideális választás mindazok számára, akik szeretnék kerti munkájukat gyorsan és hatékonyan elvégezni.


A WEI XIANG HM-2561 fűszegélynyíróhoz tartozik egy töltőkábel, egy fogantyú készlet, egy darab fém vágókés és négy darab műanyag vágókés, így mindent megtalál, amire szüksége lehet a fűnyíráshoz és a kerti munkákhoz.


Termék használati útmutató:


1. Csatlakoztassa a töltőkábelt a fűszegélynyíróhoz, és töltse fel az akkumulátort teljesen.

2. Helyezze be a kívánt vágókéset (műanyag vagy fém) a trimmer fejébe.

3. Rögzítse a fogantyú készletet a kívánt hosszúságban és kényelmi szögben.

4. Kapcsolja be a trimmert a biztonsági kapcsolóval.

5. Kezdje el a fű és a gyomok nyírását a kívánt területen.

6. Munka után kapcsolja ki a trimmert és tárolja száraz helyen.

7. Rendszeresen tisztítsa meg a vágókéseket és a trimmer fejét a hosszabb élettartam érdekében.


Miért érdemes megvenni ezt a terméket?


A WEI XIANG HM-2561 akkumulátoros fűszegélynyíró több szempontból is kiváló választás a kertészkedők számára. Először is, a 2000mAh kapacitású akkumulátor hosszú üzemidőt és gyors újratöltési lehetőséget biztosít, így nem kell megszakítani a munkát hosszú töltési idő miatt. Másodszor, a kompakt és összecsukható kivitel lehetővé teszi a könnyű tárolást és hordozhatóságot, így mindig kéznél lehet a trimmer. Harmadszor, az ergonomikus kialakítás és a könnyű súly kényelmes használatot biztosít, még hosszabb ideig tartó munka esetén is.


A WEI XIANG márka híres a megbízhatóságáról és a magas minőségű termékeiről. A HM-2561 modell sem kivétel, hiszen tartós anyagokból készült és precíziós kialakítással rendelkezik. A fém és műanyag vágókések biztosítják, hogy a trimmer különböző típusú füvet és gazokat is hatékonyan nyírjon, így a kert mindig rendezett és ápolt marad. Ezen kívül a trimmer könnyen kezelhető és biztonságosan használható, így ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt kertészek számára.


A WEI XIANG HM-2561 akkumulátoros fűszegélynyíró mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a kert karbantartásához, beleértve a töltőkábelt, a fogantyú készletet, valamint a különféle vágókéseket. Ez a termék nemcsak a munka hatékonyságát növeli, hanem a kertészkedés élményét is fokozza, hiszen gyorsan és egyszerűen használható.


Magyar nyelvű zárószöveg:


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez. 

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db