Véroxigénszintmérő

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,790Ft Eredeti ár:6,989 Ft
db
Funkció: Az artériás oxigén-telítettség (SpO2) és a szívfrekvencia (pulzus) mérése. Különösen alkalmas az alábbi betegségekben szenvedőknek: -szívelégtelenség - krónikus obstruktív tüdőgyulladás - asthma bronchiale Nagy magasságban végzett sport közben is alkalmazható Állítható fényerejű kijelző Grafikus pulzuskijelzés Kicsi és könnyű,kompakt - otthon és út közben Automatikus kikapcsolás Elemcsere kijelzése Tartószíjjal Inverz gombal fordítható kijelző! Az elem nem tartozék! A véroxigén elégtelen szintje számos megbetegedéssel kapcsolatba hozható. Az alacsony véroxigénszint minden esetben valamilyen betegségre utal, enyhe kimerültségtől kezdve egészen súlyos megbetegedéseket is okozhat. Ellenőrizze otthon is rendszeresen saját illetve családja érdekében a véroxigén szintjét! Az oxigénhiány betegségeket is okozhat Kóros, állandó oxigénhiány tünetei: - Magas vérnyomás.- Cukorbetegség.- Látás romlás.- Derékfájás, ízületi problémák.- Fejfájás és migrénes panaszok.- Szív- és érrendszeri megbetegedések.- Depresszió.- Agyinfarktus.- Feledékenység, kézreszketés.- CO mérgezés.- Szülés, műtétek és sérülések utáni túl lassú felépülés.- Asztma, COPD.- A rák.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a ITR raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db