Vákuumos Mitesszer Eltávolító

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,890Ft Eredeti ár:7,190 Ft
db


Spórold meg a kozmetikus árát! Tisztítsd meg arcbőrödet a mitesszerektől és a szennyeződésektől! Használata egyszerű, biztonságos és eredményes. Arcbőröd tele van apró mitesszerekkel? Sajnos az emberek nagy százaléka nem menekül meg a mitesszerek és a pattanások elől, azonban meg lehet tőlük szabadulni drága krémek és kozmetikusok nélkül is. Na persze nem a nyomkodásra gondoltunk, hisz azzal sok esetben csak ronthatod a helyzetet, hiszen egy-egy ilyen alkalommal bentebb nyomhatod a salakanyagot a bőrödbe ezzel megnövelve a gyulladás lehetőségét. Elhoztunk egy sokkal biztonságosabb és hatásosabb eljárást, amelyet a Vákuum technológiás arctisztítóval végezhetsz el. Segítségével könnyedén és biztonságosan távolíthatod el a nemkívánatos mitesszereket és szennyeződéseket az arcbőrödből. A termékhez négy különböző fej jár, amelyeknek köszönhetően minden bőrtípushoz és minden arctájékhoz megtalálod a megfelelőt. TIPP: A kütyü használata előtt lehetőleg tágítds az arcpórusaidat gőzöléssel vagy egy forró fürdővel, hiszen így eredményesebben távolíthatóak el a mitesszerek. A Vákuum technológiás arctisztító tulajdonságai: Méret: 20 x 4.2 x 6.5 cm Szín: fehér 4 db szívófejjel Mit rejt a termék doboza? 1 db Vákuum technológiás arctisztító

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db