„Rose diamond” érintésérzékeny, színváltós lámpa távirányítóval 

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
6,399Ft Eredeti ár:6,399 Ft
db

„Rose diamond” érintésérzékeny, színváltós lámpa távirányítóval 

Stílusosan világítanád meg a lakásod egy-egy pontját? A hangulatvilágítások koronázatlan királynőjét hoztuk el neked, amely csodás, rózsás fényt vet oda, ahová teszed.

Ez a lámpa nem egyszerűen csak egy fényforrás. Neve, a „Rose diamond” sokat mondó: a lámpatest csiszolását a legszebb brilliánsok ihlették, a belsejéből kiszűrődő fény pedig élethű rózsa motívumot fest a lámpa köré. Igazán hangulatos, nívós terméket tarthatsz a kezedben, amely akkor is kedvez, ha a romantika mellett a modern technológia híve vagy.

A LED lámpa érintésérzékeny, csak a tetejét kell finoman megfognod, és bekapcsol, vagy váltja a színeit. USB kábellel tudod tölteni, így áramforrás nélkül is vagy 12 órán át használhatod bárhol. Sőt, ha a lakás másik feléből kontrollálnád a kiáramló fényt, azt is megteheted, mert távirányító jár a készülékhez. A színek váltakozását, a fény erejét szabályozhatod segítségével. 

Főbb jellemzők:

  • Távirányítós, érintésérzékeny lámpa
  • USB töltős (tartozék)
  • Hosszú életű LED fénnyel
  • Fényforrás: max 1W LED
  • 12 órán át töltött akkumulátorral
  • RGB fény

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db