Trópusi álom falimatrica

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,390Ft Eredeti ár:6,190 Ft
db


Varázsolj vidám, nyári hangulatot ezzel a trópusi növény mintás falimatricával! Bármilyen szobát feldob, kiválóan passzol hálószobához, étkezőhöz, fürdőszobához, de akár dolgozószobához is, csak a képzelet szab határt! Többször is használható Környezetbarát PVC-ből készült Mit rejt a csomag? 1 db trópusi álom falimatricát A termék tulajdonságai: Anyaga: PVC Élettartam: 3-5 év Méret: 85x85 cm Használható bármilyen sima, tiszta, pormentes felületen (pl. falra, fára, üvegre, csempére) A matrica öntapadós, eltávolítás után bárhova áthelyezhető. Használata: A több részből álló falimatrica egy lapra van elhelyezve, vágd részeire! Helyezd a kívánt helyre a matricát, majd az egyik sarkán kezdd el leszedni a hátulját! Ahogyan lehúzod a matrica hátulját, tapaszd a matricát a felülethez! Óvatosan simítsd a matricát a falhoz, miközben a hátulját továbbra is húzod! Ismételd meg, amíg a teljes falimatrica a felületre nem kerül!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db