Tisztítókefe készlet fúrógéphez (4 db)

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft Eredeti ár:2,390 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: A tisztítókefe készlet alkalmas bármilyen típusú fúrógéphez. Univerzálisak, könnyedén csatlakoztathatod őket a készülékedhez. Használhatók az autóiparban, műhelyekben és háztartási munkákhoz is. A tisztítókefék sörtéi közepes merevségű nylonból készültek. Tökéletes a csempék és hézagok, mosdókagylók, zuhanykabinok, fürdőkádak és WC-k tisztítására. A tisztítókefe készlet 4 különböző típusú tisztítókefét tartalmaz, így az aktuális igényekhez igazítható a megfelelő méretű és típusú kefe, ami jelentősen növeli az alkalmazási lehetőségeket. Kefék száma: 4 db Anyaga: Nylon Merevség: Közepes Csatlakozó átmérője: 0,6 cm Méretei: 8 x 10 cm, 13 x 8 cm, 8 x 5 cm, 8 x 12 cm A készlet súlya: 0,384 kg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok