Szivárványos Ablaküveg Fólia

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,790Ft Eredeti ár:3,790 Ft
db


Dizájnos kiegészítő. Napsütésben szivárvány színeiben pompázik. Bármilyen üvegre egyszerűen felragasztható. Ezentúl a kíváncsi szemek nem látnak majd be otthonodba! Ha gyakran előfordul, hogy a kíváncsi szemek be be kukucskálnak ablakodon, vagy szeretnéd tompítani a nyári nap égető sugarait, vagy akár csak egy dizájnos kiegészítővel szeretnéd otthonosabbá tenni ablakaidat? Akkor a szivárványos ablaküveg fólia kitűnő választás lehet számodra, hiszen az üvegre könnyedén felhelyezhető, felületének köszönhetően nem látnak majd át az ablaküvegen és visszaveri az UV sugárzást is. Napfényben látszódik igazán, hogy miért olyan különleges a fólia, mivel a szivárvány színeiben töri meg a fényt így igazán dizájnos eleme vállhat ablakunknak. Termék tulajdonságai: Mérete: 200*45 cm Anyaga: Műanyag Mit rejt a csomagolás? 1db Szivárványos Ablaküveg Fóliát

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db