Szilikonos térdszorító oldalmerevítővel, XL - MS-932

Szállítás: 2,190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,290Ft Eredeti ár:4,199 Ft
db

A szilikonos térdfixáló egy kiváló minőségű segédeszköz, amely támogatja és stabilizálja a térdet. Készült magas minőségű szilikon anyagból, amely rugalmas és kényelmes viseletet biztosít.

Ez a térdfixáló különösen hasznos lehet sporttevékenységek során vagy rehabilitáció esetén, amikor extra stabilitásra van szükség a térdnek. Segít megelőzni a sérüléseket és csökkenti a terhelés okozta fájdalmat.

A fixáló univerzális méretű, így könnyen igazítható az egyéni igényekhez. Az állítható tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a pontos illeszkedést és a kényelmes viselést.

Használatával csökkentheted a térdre nehezedő nyomást és terhelést, ezáltal elősegíti a gyógyulást és enyhíti a fájdalmat. A szilikon anyag puha és légáteresztő, így kényelmesen viselhető akár hosszabb ideig is.

Ez a szilikonos térdfixáló praktikus és hatékony megoldás a térdproblémák kezelésére és megelőzésére. Legyen szó sportról, rehabilitációról vagy mindennapi tevékenységekről, a térdfixáló segít támogatni és stabilizálni a térdet, hogy aktív és fájdalommentes életet élhess.

Jegyzet: A térdfixáló használata előtt javasolt konzultálni orvossal vagy szakértővel, különösen súlyosabb sérülés vagy fájdalom esetén.

Termékjellemzők:

  • Magas minőségű  anyagból készült térdfixáló
  • Rugalmas és kényelmes viselet
  • Támogatja és stabilizálja a térdet
  • Alkalmazható sporttevékenységek során vagy rehabilitáció esetén
  • Univerzális méret, könnyen állítható

Térdvédő, térdszorító tulajdonságai:

  • Anyaga: Spandex és Nejlon
  • Méret: XL

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Térdvédő, térdszorító
     

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 2190 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db