Szilikon masszázs köpöly szett

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft Eredeti ár:2,390 Ft
db


Eltávolítja a ráncokat Anti age hatás Könnyű használat A legtermészetesebb módja, hogy újra fiatalos bőröd legyen! Ha szeretnéd, hogy arcod gyönyörű és ragyogó legyen, akkor az arcköpölyözést Neked is ki kell próbálnod! A szilikon eszközökkel végzett szívás elősegíti a fokozott vérkeringést, ami helyreállítja a sejtek regenerációját a testedben. A szett 4 különböző méretű csészét tartalmaz, mely az arc és test különböző területeire használható. Kiváló minőségű és bőrbarát szilikonból készült. Minden bőrtípusra hatásos és könnyen használható. Napi 5 perc használattal láthatóan ragyogó bőrt kaphatsz! Hogyan használd? Egyszerűen nyomd meg a csésze közepét, miután felvitted a tiszta bőrre. Termékjellemzők: Anti-aging hatás - Segít eltávolítani az apróbb ráncokat, és megszabadulni a tokától Fokozatosan növeli a kollagén- és elasztinszintet - így a bőr természetes módon akár 5 évvel is fiatalabb lehet Természetes bőrápoló eszköz – Eltávolítja a méreganyagokat, miközben tonizálja és formálja a bőrt, rugalmassá téve azt Javítja a véráramlást Felemeli a bőrt Javítja a nyirokelvezetést, és újra simává varázsolja a bőrt Könnyen használható Puha, rugalmas csészék erős szívással – használat közben nem fog leesni Anyaga: orvosi minőségű szilikon Környezetbarát kialakítás Színe: fehér Mit rejt a termék doboza? 4 db szilikon masszázs köpöly eszköz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db