RGB mini vezeték nélküli billentyűzet touchpaddal / okostévéhez és TV boxhoz is

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,699Ft Eredeti ár:4,699 Ft
db

RGB mini vezeték nélküli billentyűzet touchpaddal / okostévéhez és TV boxhoz is

Chatelj, olvasd el emailjeid, játssz kedvenc játékoddal anélkül, hogy fel kellene kelned a kanapéról! A 92 gombos QWERTY billentyűzetén kényelmesen gépelhetsz, és vezetékekkel sem kell bajlódnod.

Ezzel a multimédiás távirányítóval többféle eszközt is irányítani tudsz, egyszerre funkciónál billentyűzetként, egérként és távirányítóként. Érinthető touchpad panellel rendelkezik, aminek érzékenysége állítható, hogy tökéletesen passzoljon a különböző méretű képernyőkhöz. Beépített, színváltós LED háttérvilágítással rendelkezik, amelyet négy különböző módban állíthatsz, de akár ki is kapcsolhatod, ha nincs rá szükséged.

Beépített akkumulátorát ritkán kell tölteni (a mellékelt USB kábellel), a mini vezeték nélküli billentyűzet energiatakarékosan működik, 15 másodperces tétlenség után magától kikapcsol.

Vezeték nélkül, a készülék hátuljában található Bluetooth vevőegységgel csatlakoztathatod játékkonzolokhoz, okostévéhez, Android TV boxhoz, asztali számítógéphez, laptophoz, tablethez vagy éppen OTG kompatibilis okostelefonnal.

Főbb jellemzői:

  • Wireless mini billentyűzet beépített touchpaddel
  • Mérete: 146 mm x 97,5 mm x 19 mm
  • Színváltós LED háttérvilágítása 4 módban állítható (és ki is kapcsolható)
  • Energiatakarékos működés
  • Tartozék: USB-micro USB kábel, amivel feltöltheted a beépített akkumulátorát, és egy vevőegység (a vevőegység a készülék hátuljából vehető ki)
  • Hatókör: 10 méter
  • Használatához tévédbe/telefonodba/TV boxodba/számítógépedbe/játék konzolodba kell dugni a készülékben található vevőegységet
  • Feszültség: 3,3 V
  • Többféle operációs rendszerhez alkalmas
  • ROHS szabványnak megfelel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db