RedFire Cancun agyagkandalló - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 2,840 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
46,690Ft Eredeti ár:54,160 Ft
db

Élvezze a meleg hangulatot a hideg estéken a RedFire Cancun kandallóval.

A kézzel készített termékek autentikus megjelenésével és érzésével, illetve a földes színével a rusztikus kandalló dekoratív funkcióval is rendelkezik nap közben. A kandalló elülső oldalán nagy nyílás található a tűzifa adagolásához. Gyújtsa meg a tűzifát, üljön a kandalló mellé, és élvezze a lángok vibrálását.

A Cancun masszív acélállványon érkezik. A kémény agyag védőfedele is a csomag részét képezi, amellyel esőtől védheti. Ha további időjárás elleni védelemre tart igényt, a RedFire Chimeneas S esővédő huzatok használhatóak, melyeket a szállítás nem tartalmaz.

  • Színe: réz
  • Anyaga: agyag
  • Mérete: 31 x 71 cm (Átmérő x Ma)
  • Kézzel készített az autentikus megjelenés és érzés érdekében
  • A csomag egy tömör, fekete, porszórt bevonatú acél állványt és egy agyag kéményfedelet tartalmaz.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2840 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2840 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 411833
Súly: 11 kg
Csomagszám: 1 db