Profi réstisztító porszívófej

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
690Ft Eredeti ár:690 Ft
db
  Növeld a takarítás hatékonyságát! Téged is idegesít a gondolat, hogy órákon át takarítasz, mégis maradnak poros helyek?  A Profi réstisztító porszívófejjel ez többé garantáltan nem fordul elő, hiszen a legnehezebben elérhet helyekről is eltünteti a koszt!   Spórolj időt! A Profi réstisztító porszívófejjel pillanatok alatt tüntetheted el a koszt és a port, még azokról a helyekről is, amelyeket nehéz megtisztítani!     Bárhol használhatod! Kialakításának köszönhetően tényleg bárhol használhatod! Kitakaríthatod vele a szekrények legmélyét, fiókokat, billentyűzetet, de radiátor és szellőzők takarítására is tökéletes! Emellett az autók utasterében kis zugok, szellőzők megtisztítására is alkalmas!  https://youtu.be/AROO1I6sJ88 Jellemzők A legtöbb porszívócsővel kompatibilis. Hajlékony csövek. Anyag: Műanyag Méret: kb. 30 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db