Professzionális sminkecset készlet tárolódobozzal (12 db)

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
1,690Ft Eredeti ár:2,190 Ft
db
Jellemzők: Szintetikus, allergiamentes sörték, amik ökológiai szempontból is remek választást jelentenek. A kozmetikumok nem maradnak az ecseteken, aminek köszönhetően költséghatékony a használatuk, mert nem kell olyan gyakran új kozmetikumokat vásárolnod. A különböző típusú ecseteknek köszönhetően tökéletesen felviheted a sminket az egész arcodra, beleértve a szemet és az ajkakat is, minden ecset más-más funkciót tud ellátni. Az ecset sörtéi ombre stílusban készültek. A professzionális sminkecset készlet használatával tartós és szép nappali, esti vagy alkalmi sminket készíthetsz. A sminkecset készlet zárt tárolódobozban érkezik, amely lehetővé teszi a kefék kényelmes tárolását és szállítását. Nincs több szétszórt ecset! Tárolódoboz színe: Fekete Sörték típusa: Szintetikus Tárolódoboz mérete (hossz / szélesség / magasság): 5x6,5x18 cm Kefék hossza: 15,5 cm A készlet súlya: 140g

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db