Öntapadós fali szilikon váza

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,190Ft Eredeti ár:3,190 Ft
db


Egy váza, amit sehogy nem lehet eltörni! Kiváló, újfajta dekoráció! Könnyen felhelyezhető, tisztítható! Rendkívűl erős tapadás! Nálatok is előfordult már, hogy a fiúk bent fociztak a lakásban, annak rendje és módja szerint pedig véletlenül lerúgtak valamit? Mindig félsz, hogy véletlenül leveri valaki a törékeny dolgaid? Mindent nem lehet megóvni ettől, de a vázáid többé nincsenek veszélyben! Végre megérkezett a váza, amit soha, semmilyen körülmények között nem lehet eltörni! Használatához mindössze egy lapos, tiszta és portalan felületre van szükség és a vázát már tapaszthatod is a faladra, ablakodra, bárhová! Teljesen úgy működik mint egy hagyományos váza, maximálisan vízálló, így ugyan úgy tudsz bele vizet önteni, akár egy üvegbe és gyönyören, biztonságosan tarthatod benne virágaid! A kütyüt akármikor leveheted és áthelyezheted máshová, egy végtelenszer újrafelhasználható termékről van szó! A tisztítása is rendkívül egyszerű, vízzel mosható. A váza igencsak újszerű dizájnnal rendelkezik, aminek hála garantáltan feldob majd minden helyiséget, szobát, irodát, üzletet! Kiváló ajándék lehet mindenki számára, legyen szó rokonokról vagy éppen a feleségről, de még a nagymamáknak is tudsz újat mutatni, így ezzel a termékkel garantáltan nem nyúlhatsz mellé! Tulajdonságok: Anyag: szilikon Méret: 15 x 15 cm Szín: átlátszó Mit rejt a termék doboza? 1 db öntapadós fali szilikon váza

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db