Nyakmelegítő, multifunkciós sál

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,790Ft Eredeti ár:3,090 Ft
db


Használd akár sálként, sapkaként, arcmelegítőként, nyakmelegítőként vagy símaszkként! Ideális hidegben sportolók és biciklizők számára. Hétköznapi használatra is tökéleteles. A téli hónapok bekövetkezte sokaknak a kinti sportok abbahagyását is jelenti. Pedig nem kell lemondani a napi futásról vagy a biciklizésről a hideg beállta miatt. Érdemes meleg öltözettel védekezni a fagyosabb időjárás ellen, és ez igaz a fej és a nyak tájékára is. Mindannyian tudjuk, hogyha leizzad a fejbőrünk egyhamar megfázhatunk, valamint a torkunkat érő hideg levegő hamar torokfájdalmakhoz, rosszabb esetben még gyulladáshoz is vezethet. Ezek ellen nyújt ideális védelmet a Multifunkcionális sál. Ez a nyakmelegítő öt ruhadarabot képes helyettesíteni. Könnyedén alakíthatod az idényeidnek megfelelően, ahogy épp szükséged van rá. Ha szeretnéd használhatod sálként, sapkaként, arcmelegítőként, símaszkként, valamint nyakmelegítőként. Érezd magad biztonságba sportolás közben is, és ne félj attól, hogy vajon megfázol-e vagy sem! A Nyakmelegítő, multifunkciós sál tulajdonságai: Használhatod sálként, sapkaként, arcmelegítőként, símaszkként, valamint nyakmelegítőként Csökkenti a betegségek kockázatát 5:1-ben univerzális védőfelszerelés Mit rejt a termék doboza? 1 db Nyakmelegítő, multifunkciós sál

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok