Nedis tojásfőző

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
10,290Ft Eredeti ár:10,290 Ft
db
A Nedis tojásfőzővel tökéletes kemény, közepes és lágy tojásokat készíthetsz seperc alatt - még a kapkodós reggeleken is vagy ha még csak kezdő vagy a konyhában. Egyszerűen öntsd fel megfelelő mennyiségű vízzel - a mellékelt kancsóval. Lyukaszd ki a tojásokat a kancsóhoz mellékelt lyukasztóval, így nem fognak főzés közben megrepedni. A tojásfőző ellenőrzi az időt és a hőmérsékletet is, így te közben foglalkozhatsz mással. Ha megszólal a hangjelző, máris eheted a kedvenc főtt tojásodat. Nincs többé a túlfőzéstől szürkéskék tojássárgája. Egy finom reggeli legegyszerűbb módja! A nem elektromos alkatrészei (tető és tálcák) mosogatógépben tisztíthatók. Stílusos külső - minőségi rozsdamentes acél. Kompakt, négyszögletes kialakítás - egyszerű tárolhatóság. Kábeltartó alul - tisztán tartja a konyhapultot. Egyszerre 8 tojás fér bele. Ha buggyantott tojásra vágysz, használd a mellékelt buggyantott tojáshoz való tálcát és készítsen egyszerre 4-et. Jellemzők Dishwasher-Safe Parts (mosogatógép álló) Szín: Aluminium/Fekete Vezetékhossz: 0.8 m Áram: 500 W Bemeneti feszültség: 230 VAC 50/60 Hz Anyag: Rozsdamentes Acél / Műanyag Max. kapacitás: 8 tojás Méret: 152 x 176 x 215 mm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db