Napelemes kristálygömbök

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,790Ft Eredeti ár:9,790 Ft
db


Dobd fel a kertedet izzó, többszínű kristálygömbökkel! Tervezz varázslatos kertet a gömbökből álló szélcsengőkkel, amelyek a sötétben világítanak, és úgy festenek, mintha kis világító buborékok lennének az udvarodban! Napenergiára van csak szükséged a működéshez! Érezd jól Magad otthonodban, anélkül, hogy vagyonokat kéne kifizetned díszítésre, dekorációkra! Ezekkel a gyönyörű, színváltós, gömb formájú szélcsengőkkel biztosan jól fog telni minden estéd! Tarthatod őket bent is, a lényeg, hogy napközben a napsugarak feltöltsék és később bárhol lóghatnak éjszaka. És a legjobb, hogy nappal is nagyon szépek! Igazi ékei lehetnek az otthonodnak! Nézd végig egy felgyorsított videóban hogyan változnak a Napelemes kristálygömbök a nap folyamán! Mit rejt a termék doboza? 1 x szolárfonó függesztőfény: Összesen 6 függesztőfonallal rendelkezik, egy-egy gömbbel 1 x akasztóhorog: Könnyen felakasztható bárhol Szín: átlátszó Anyag: Kiváló minőségű műanyagszerkezet - a kristálytiszta figurák a kristály élvezetét nyújtják Vezérlési módszer: intelligens fényvezérlés / napelem alsó kapcsolója Méretek: 71 x 13 cm; gömbök: 8 x 8 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db