Nagyító, asztali nagyító lámpával

Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,269Ft Eredeti ár:3,269 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Köszönj el a hunyorgástól! Háromszoros nagyítást tesz lehetővé. A kütyünek hála mindkét kezed szabad marad. Közelebbről és világosabban láthatod azt, amit épp csinálsz. Számodra is akadályt jelent az apróbb betűk elolvasása vagy a tű befűzése? Sajnos a kor előrehaladtával egyre több ember szenved ezektől a problémáktól. A megfelelő szemüveg képes javítani a helyzeten, de gyakran megesik, hogy nincs kézközelben, vagy már az sem biztosít tökéletesen éles látást picike betűk elolvasásakor. Ilyenkor jön szóba a nagyító lehetősége, azonban a legtöbb eszköz csak félmegoldás a problémára. Ugyanis a hagyományos nagyítók kézben tartandók, így nem biztosítanak kötetlen munkavégzést. És éppen ebben segít az Asztali nagyító, amit csak le kell tenned egy biztos helyre és mögé rakni azt, amit nagyobban szeretnél látni. Eközben mindkét kezed szabad, így teljes kapacitással végezheted a dolgod: olvashatsz, cérnát fűzhetsz be, köthetsz, szemüveget javíthatsz, párosíthatod a puzzle darabokat egy nagy kirakóshoz vagy rápillanthatsz a vacsorához szükséges receptre. Az asztali nagyítóban LED égő van, amit 4 db AA elemmel tudsz működtetni. Gyenge megvilágítás esetén nemcsak közelebbről, de még világosabban is láthatod azt, amit épp csinálsz. Mi több, a termék képernyőjét el is tudod forgatni 180°-ban is, hogy megtalálhatod a legkényelmesebb és legjobb szöget ahhoz, amit látni szeretnél. A Nagyító, asztali nagyító lámpával tulajdonságai: Képernyő méretei: 19 x 19 cm Anyaga: műanyag Nagyítási mértéke: 3X-os Beépített LED világítással LED működése: 4 db AA elemmel (nem tartozék) 180°-ban elforgatható Mit rejt a termék doboza? 1 db Nagyító, asztali nagyító lámpával OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok